duminică, 6 septembrie 2009

Per Ciljan Skjelbred


Nascut pe 16 iunie 1987 in Trondheim , Skjelbred este un mijlocas norvegian ce joaca in prezent pentru formatia din tara natala Rosenborg B.K. In anul 2004 Per a efectuat mai multe antrenamente cu cei de la Liverpool F.C. dupa care i s-a propus un contract de junior la formatia engleza pe care l-a refuzat si a semnat imediat un contrac profesionist cu cei din Norvegia . Evolueaza pentru formatia din Trondheim din 2004 , unde in 136 de partide a marcat si 15 goluri . Internationalul norvegian care a trecut pe la toate nivelurile echipei nationale ( U16,U17,U18,U19,U21 ) a fost dorit in trecut de managerul lui Newcastle United Alan Shearer in repetate randuri insa nimic nu s-a concretizat . Din 2007 joaca in nationala mare a Norvegiei pentru care a strans 11 prezente . Mijlocasul central de 1,75 metri valoreaza intre 2,5 si 3 milioane € .

2 comentarii:

  1. asta e chiar bun. Il stiu de prin 2007 si ma mir cum a ramas la Rosenborg. Poate ca in iarna sau la vara o sa-l aduca cineva in Anglia. In Liga 1 nu e cazu', daca s-a codit sa mearga si in Anglia, atunci ce sa zicem de Romania

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu neaparat sa vina in Romania dar macar sa-l vada lumea si sa afle despre el si despre jucatorii cu adevarat talentati . Nu sa vina bombe gen Tininho sau Bibishkov si multi altii.Doar Timisoara sau Cfr Cluj si l-ar putea permite daca ar veni aici.

    RăspundețiȘtergere