vineri, 15 ianuarie 2010

Wason Renteria


Wason Librado Renteria Cuesta , nascut pe 4 iulie 1985 in orasul Quibdo este un fotbalist columbian ce evolueaza pentru formatia portugheza de prima liga Sporting Braga in pozitia de atacant .
Si-a inceput cariera de fotbalist in 2002 la formatia Chico Fc unde in 3 ani de zile a adunat 13 goluri marcate in 43 de partide lucru ce l-a propulsat in echipa de tineret a Columbiei care a participat la un turneu final al echipelor de juniori . Prestatiile acestuia au atras interesul clubului brazilian International Porto Alegre care l-au transferat pe atacantul columbian . In Brazilia , Wason , a marcat 6 goluri in 35 de partide dupa care a fost vandut la campioana Portugaliei Fc Porto unde a apucat sa joace doar 6 meciuri fara sa inscrie insa vreun gol . Din 2007 a fost imprumutat la o multitudine de formatii cum ar fi : Rc Strasbourg ( 28-meciuri ; 9-goluri ) , Sc Braga ( 28-meciuri ; 6-goluri ) , Atletico Mineiro ( 15-partide ; 1-gol ) iar din 2010 este imprumutat tot la Sporting Braga de catre Fc. Porto . Atacantul de 1,86 metri este cotat la 1,2 milioane € de catre gruparea portugheza . Wason Renteria este international columbian din 2005 unde a marcat 4 goluri in 20 de partide pentru nationala mare a statului Columbia .

2 comentarii:

  1. Ce zici de david Eto'o si Etienne Eto'o?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe fratii lui Samuel Eto'o nu i stiu deocamdata , nu am urmarit meciuri cu acestia dar promit ca o sa i urmaresc cu atentie in viitor . Vad ca David a fost la vreo 17 echipe deja la 22 de ani .

    RăspundețiȘtergere