vineri, 30 octombrie 2009

Dominic Adiyiah


Nascut in 1989 la Accra , Dominic este un atacant ghanez ce joaca in prezent pentru formatia norvegiana Fredrikstad Fk . Acesta si-a inceput cariera de la amator in 2000 la Feyenoord Academy unde timp de 6 ani s-a pregratit inainte sa fie transferat de echipa Heart of Lions in 2007 pentru care a jucat un sezon marcand 11 goluri in 24 de partide . Din 2008 joaca la formatia norvegiana pentru care a marcat un singur gol in 8 partide .
Din 2008 joaca pentru nationala Ghanei U-20 , loc unde se simte cel mai bine iar cifrele spun totul, acesta are 17 goluri marcate in 16 partide . A castigat campionatul U-20 din Egipt cu formatia Ghanei , titlul de cel mai bun jucator al turneului , titlul de golgheter al turneului si gheata de aur a turneului .Dominic are 1,72 metri fiind foarte rapid , puternic si loveste mingea cu ambele picioare la fel de bine . Adiyiah este cotat la 1 milion de € .

4 comentarii:

  1. daca ar avea macar 1,80, ar avea un plus pentru viitor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cica l-ar fi luat AC. Milan deja pentru 1,5 milioane de euro .....chilipir....:P

    RăspundețiȘtergere
  3. Cumparat de A.C. Milan oficial .

    RăspundețiȘtergere
  4. Si el ca si Aubameyang sunt jucatorii lui Milan ; italienii au vreo 20de africani foarte promitatori imprumutati si prin Italia si prin Franta; ei pot noi nu avem macar 2 acolo - este doar Traore; Dinamo a tot incercat in ultimii 3 ani sa aduca sarbi, africani si sud- americani tineri .

    RăspundețiȘtergere